Arkitektur

Volumetrisk förlängning Fokusera öppenhet bort från grannskapen

Arkitektur Volumetrisk förlängning Fokusera öppenhet bort från grannskapen

VKR - Volumetrisk utstyr (Maj 2019).

Anonim

Beläget i Montmorency, Frankrike, och med namnet på sitt läge, smyckar denna villa förlängning ett hem byggt 1910 och uppdaterat för att passa en modern livsstil. Denna Montmorency Residence var omdesignad av Francesca De Marchi i Paris-baserad NIM Arkitektur att inkludera ett nutida tillägg som gav familjen boende här med en sammanslagning av gamla och nya på sin nya egendom. Beslutade att köpa sitt första hem, slutade det unga paret och deras tre barn att njuta av ett renoverat hus, samt ett samtida tillägg samlat på en 1.000 kvadratmeter fastighet. Med en sydöstlig orientering och placerad på en något sluttande mark saknade bostaden på Muuuz bekväma, översvämmade sociala utrymmen, så det här vita volymetiska fästet var utformat för att skydda köket, matsalen och loungen. Byggd inom de gränser som anges av stadens föreskrifter, uppvisar denna förlängning ett grönt tak under vilket omfattande användning av glas kan solljus penetrera djupt in i interiören. Sekretess erhölls genom att fokusera transparens bort från närliggande hus och skapa en familjevänlig miljö komplett med terrass och en grön gräsmatta.

Populära Inlägg