Arkitektur

Kontors- och mötesplats kombinerad i en ögonkathingbyggnad: KIT-paviljong

Arkitektur Kontors- och mötesplats kombinerad i en ögonkathingbyggnad: KIT-paviljong

Göteborg kommunfullmäktige 2017-06-19 (Februari 2019).

Anonim

KIT paviljongen är designad av japanska arkitekter Atelier K och ligger i Kyoto, Japan. Byggnaden var speciellt utformad som ett kontor och mötesrum för Kyoto Institute of Technology. Ett jätte cantilevered tak skapar en dramatisk visuell effekt och skiljer projektet från sina omgivande byggnader. Enligt arkitekterna bygger den multifunktionella konstruktionen " från och integrerar intilliggande landskapsplanering i förhållandena i interiören. I söder blir en "aktiv gård" bestående av en krökt ram tillvägagångssättet till ingången, medan en "statisk gård" färdig med en vit vit mattan är gjuten i layouten med tre rum anordnade runt den. Klart avläsning från utsidan som en vikad yta skär tak och väggformen bort delar av dess höjd för att möjliggöra naturligt dagsljus att komma in från väst . "Inredningen är ren och smakfull, med härliga moderna arrangemang, vilket skapar en miljö som är passar utmärkt för professionella diskussioner. [Fotografi av Taizo Furukawa]

Populära Inlägg