Bästa

Cher's Malibu Villa Inspirerad av den italienska renässansen

Bästa Cher's Malibu Villa Inspirerad av den italienska renässansen

H2552 Paparazzi Henry's Star Encounters 1/7/09 (Januari 2019).

Anonim

Cher beställde designer och långvarig vän Ron Wilson för att dekorera en italiensk renässansstil i Malibu. "Jag är bekväm här", säger sångerskådespelerskan. "Detta hus … det här huset slingrar sina armar runt mig. En målning från slutet av 1800-talet som visar Jesus Kristus och Maria Magdalena, en antik brons och en gotisk återuppbyggnad är i det område där entrén möter den nedre trappstigen. Väggarna, golven och trappan, med en järnbalustrade, är sten.

"All of the art" - inklusive den ungefär 1880-oljan som finns i Europa som hänger i vardagsrummet - "var av särskilt intresse för Cher", säger Wilson. "Hon var ansvarig för att köpa det mesta av sig själv." Stolen, soffan, pall och bänkduken var designad av Wilson.

I vardagsrummet finns en mantelpiece från Gothic Revival som huggades i Mexiko. "Huset är lätt, " säger Cher. "Väggarna är ljusa. Jag har inte en mörk vägg i huset. "Mjuka velvets och ett lågt inlägg med inläggningar understryker inredningen av dämpad palett.

Engelska bronskronor hänger från matsalens stämplade kopparloft. Gothic Revival stolar, köpte i London, omger ett bord klädd i silke taket och toppade med orkidéer, ljusstake mittpunkter och vit kina med guld trim.

En målning av Maria med Kristus ligger ovanför sängen i mastersviten. Den stora mässingstammen vid foten av sängen, som är upphöjd på en stenplattform, rymmer en tv.

Från loggia är en utsikt över oändlighetskanten poolen, som synes överflöd i Stilla havet. En egyptisk skulptur vilar på ett vävt litet lågt bord. Stående bronsoljelampor är under bågar som stöds av kolonner med vinstockar huggade i relief.

"Den oändliga kanten poolen är där jag spenderar hela min tid på sommaren, " säger Cher. "Hon är över stranden-en mil från vattnet", tillägger Wilson. "Hennes stora kärlek är Malibu." En låg snidad marmorbalustrade definierar matsalen ute och ger tillgång till den blåmosaikplattformiga poolen.

Den bakre fasaden har utsikt över en oändlighetskanten pool.

"Hela projektet var ett samarbete mellan Cher och mig", säger Wilson. "Hon var helt engagerad i landskapsdesignen - vilket är otroligt. Hon är väldigt begåvad. "Här ses den gateda ingången och en rymlig innergård bortom, från den privata uppfarten.

Inuti Zachary Quintos $ 3, 2 miljoner NYC Loft

Populära Inlägg